Comeback kids ger Sverige en placering på poängtavlan

Carlota Ciganda
Photo Credit: Rob Carr/Getty Images

Carlotta Ciganda of Spain follows her tee shot on the 5th hole during round one of the International Crown on July 24, 2014 in Owings Mills, Maryland.

Carlota Ciganda och Azahara Munoz fortsatte precis där de slutade i 2013 Solheim Cup genom att sätta upp de första poängerna på poängtavlan i International Crown med en dominerande 4 och 2 seger över Pornanong Phatlum och Onnarin Sattayabanphot.

De f.d. lagkamraterna i Arizona State fick totalt fem birdies under dagen och lyckades att behålla spansk kontroll över tävlingen, trots ett bra försök från Thailand, som fick birdies på hål 11 och 13 - deras enda birdies för dagen. Ingen duo i tävlingen har bättre vibbar på Caves valley än Ciganda och Munoz, då det var här som Arizona State-teamet vann 2009 NCAA Championships.

- Vi spelade riktigt bra ända från början och fortsätta att sätta bollar på fairway och green. Vi fick många chanser, sade Munoz, vi spelade riktigt bra idag. Jag är jättenöjd med dessa två poäng.

Cigandas har nu 4-0-0 som proffs i lagspel och slutade 3-0-0 i Solheim Cup.

Spanien la till ännu ett poäng och fick totalt tre genom att Belen Moza och Beatriz Racari Spain spelade lika med Ariva och Moriva Jutagunam. Duon ledde under de första 14 hålen, men Jutagunarn-systrarna fick birdies i följd på 15 och 16, vilket gjorde att de ledde innan 17:e. Men Belen Mozo stal tillbaka farten med en järnklubba genom att få par-3 på 17:e och sänka en birdieputt på tre meter som jämnade ut matchen inför början av 18:e.

Topics: Language Training Center

Andrews Sports MedicineArpin Van LinesMedjet AssistPrudentialSmuckers