SILVERPLATS ÄR INTE SÅ ILLA

Mikaela Parmlid
Photo Credit: Rob Carr/Getty Images

Mikaela Parmlid of Sweden follows her tee shot on the 5th hole during the final round of the International Crown at Cave Valley Golf Club in Owings Mills, Maryland.

Team Sweden förlorade med fyra poäng mot Spanien och säkrade därmed silverplatsen i den nya turneringen International Crown. I början av finaldagen satt Team Sweden på fjärde plats med 7 poäng och fick se en riktigt kraftfull insats från Pernilla Lindberg som ju slog Thailands Ariya Jutanugarn med 6&5. Lindberg, som inte lyckats kamma hem någon seger i LPGA Tour under hennes fem säsonger, var nöjd med att få spela starkt på en sådan stor scen.

- För mig personligen känns det som att jag fått visa upp mig på den största scenen som jag varit på hittills och det känns som att jag verkligen tagit vara på det och det har varit jätteroligt. Eventet har överträffat allas förväntningar, tror jag.

Topics: Language Training Center, International Crown

Andrews Sports MedicineArpin Van LinesMedjet AssistPrudentialSmuckers